Privacyverklaring - Psychotherapiepraktijk M. Anbar
Psychotherapiepraktijk M. Anbar in Hoofddorp, gespecialiseerd in transculturele psychiatrie
16322
page-template-default,page,page-id-16322,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Privacyverklaring

Privacyverklaring van Psychotherapiepraktijk Murat Anbar

Psychotherapiepraktijk M. Anbar neemt de privacy van onze patiënten serieus en wij willen dat u begrijpt welke persoonlijke informatie wij verzamelen en hoe we deze gebruiken. In deze privacyverklaring zullen we beschrijven hoe we uw persoonlijke informatie verzamelen, opslaan en gebruiken, en wat uw rechten zijn met betrekking tot deze informatie.

Welke informatie verzamelen we?

Wij verzamelen alleen persoonlijke informatie die relevant is voor het verstrekken van psychotherapeutische diensten en die u vrijwillig aan ons verstrekt. Dit kan informatie zijn zoals uw naam, adres, contactgegevens, medische geschiedenis en andere informatie die nodig is voor het verstrekken van psychotherapeutische diensten.

Hoe gebruiken we uw informatie?

Wij gebruiken uw persoonlijke informatie alleen voor het verstrekken van psychotherapeutische diensten en voor het beheren van onze zakelijke activiteiten. Wij kunnen uw informatie bijvoorbeeld gebruiken om u te contacteren om afspraken te maken, om betalingen te verwerken, of om informatie te verstrekken over onze diensten.

Hoe beschermen we uw informatie?

Wij zorgen voor passende technische en organisatorische maatregelen om uw persoonlijke informatie te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, ongeoorloofd gebruik, verlies of diefstal. Onze systemen zijn ontworpen om de veiligheid van uw persoonlijke informatie te waarborgen en we hebben procedures om eventuele schendingen van de beveiliging te melden en te onderzoeken.

Met wie delen we uw informatie?

Wij delen uw persoonlijke informatie alleen met derde partijen die betrokken zijn bij het verstrekken van psychotherapeutische diensten, zoals zorgverzekeraars of andere zorgverleners waar u mee werkt. Wij delen uw informatie niet met derde partijen voor marketingdoeleinden.

Wat zijn uw rechten?

U heeft het recht om te weten welke persoonlijke informatie wij over u hebben verzameld en om deze informatie te corrigeren, bij te werken of te verwijderen. U heeft ook het recht om bezwaar te maken tegen het gebruik van uw persoonlijke informatie of om uw toestemming voor het gebruik van uw informatie in te trekken.

Hoe kunt u contact met ons opnemen?

Als u vragen heeft over onze privacyverklaring of als u uw persoonlijke informatie wilt inzien, corrigeren, bijwerken of verwijderen, kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw verzoek.

Wijzigingen in de privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om deze privacyverklaring te wijzigen als dit nodig is om te voldoen aan wettelijke of zakelijke vereisten. We zullen de wijzigingen op onze website plaatsen en u op de hoogte stellen van eventuele belangrijke wijzigingen.